Home News Kevytyrittäjä! Lähetä lasku, saat palkan taskuun. Vain 1,49% palvelumaksu, ei kiinteitä kuukausikuluja

Kevytyrittäjä! Lähetä lasku, saat palkan taskuun. Vain 1,49% palvelumaksu, ei kiinteitä kuukausikuluja

by currentbuzzhub.com

Kevytyrittäjä! Lähetä lasku, saat palkan taskuun. Vain 1,49% palvelumaksu, ei kiinteitä kuukausikuluja

Kevytyrittäjyys on nykypäivänä yhä suositumpi vaihtoehto yrittäjyydelle. Se tarjoaa monia etuja, kuten mahdollisuuden työskennellä vapaasti ilman yrityksen perustamiseen liittyviä byrokratiaa ja riskejä. Kevytyrittäjyys onkin noussut suosituksi etenkin freelancerien sekä erilaisten keikka- ja projektitöiden parissa.

Jos olet kiinnostunut kevytyrittäjyydestä tai tarvitset tavan laskuttaa asiakkaitasi helposti ja nopeasti, meillä on ratkaisu sinulle. Tarjoamme kevytyrittäjille mahdollisuuden lähettää laskun, saada palkan taskuunsa ja hoitaa kaikki taloushallintoon liittyvät asiat kätevästi yhden palvelun kautta.

Kevytyrittäjä-palvelumme tarjoaa kätevän ja edullisen tavan hoitaa laskutus ja maksuliikenne ilman, että sinun tarvitsee avata omaa yritystäsi tai hankkia kirjanpitäjää. Palvelun avulla voit keskittyä olennaiseen eli omaan työhösi, kun huolehdimme kaikista taloushallinnon velvoitteistasi.

Yksi suurimmista eduista Kevytyrittäjä-palvelussamme on sen edullisuus. Palvelumaksu on ainoastaan 1,49% laskun kokonaissummasta, mikä on huomattavasti edullisempaa kuin perinteisten laskutuspalveluiden tarjoamat hinnat. Lisäksi meillä ei ole kiinteitä kuukausikuluja, joten maksat vain silloin kun teet töitä.

Kevytyrittäjyys on myös todella helppoa ja vaivatonta palvelumme avulla. Sinun tarvitsee vain lähettää laskusi meille, ja me huolehdimme sen käsittelystä ja maksuliikenteestä. Voit seurata helposti laskutustilannettasi palvelumme kautta ja saat tarkan tiedon siitä, kuinka paljon olet ansainnut. Lisäksi tarjoamme palvelussamme sähköisen taloushallinnon työkalut, jotka helpottavat arkipäiväistä työnkuvaa.

Kevytyrittäjä-palvelumme on suunniteltu juuri sinua varten, joka haluat tehdä töitä itsenäisesti mutta et halua käyttää turhaa aikaa ja vaivaa yrityksen perustamiseen ja taloushallinnon hoitamiseen. Tule osaksi kevytyrittäjä-yhteisöä ja nauti vapaudesta työskennellä omilla ehdoillasi.

Kevytyrittäjä-palvelumme on luotettava ja kokenut kumppani kevytyrittäjyyden polulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja palvelustamme. Aloita laskuttaminen helposti ja nopeasti, ja saat palkan taskuun ilman ylimääräistä vaivaa. Liity joukkoomme ja löydä uusia mahdollisuuksia kevytyrittäjyyden maailmassa!

——————-
Article posted by:
Taskulasku Oy
https://www.taskulasku.fi/

Related Articles